Maltezer kennel
Get Adobe Flash player
Sinds November 2003 is er een nieuw boek over de Maltezer.  Het is geschreven door Diana van Houten, ze is dierenarts en publiceert artikelen over huisdieren in diverse vak- en publieksbladen  en heeft ook een column in de Margriet.

In Januari heeft ze contact met mij gezocht of ze met een fotograaf langs mocht komen om foto’s te maken. We hebben een afspraak gemaakt dus ergens in Februari, kwamen Diana en Esther Verhoef de fotografe naar ons toe om foto’s te maken. We hadden op dat moment ook nog een nestje van Disney en Smousy, dus dat vonden ze helemaal te gek om die op de foto te zetten, Disney en Kiara bleken ware fotomodellen te zijn en dat is ook terug te zien in het boek ze staan er prachtig in. KIJK MAAR EVEN MEE!

 
Toen het boek eindelijk uitkwam, zijn we er natuurlijk meteen ingedoken eerst natuurlijk om de foto’s van onze eigen hondjes te bekijken. Nou ze staan er prachtig in, toen ben ik het natuurlijk vol interesse gaan lezen want ik wist natuurlijk in Februari nog niet wat Diana er precies in zou gaan schrijven, maar het is werkelijk een prachtig boek vol informatie, vooral de informatie over de aanschaf van een nieuwe pup, en de puppy in huis, het staat er allemaal in en ook nog precies zoals ik het de mensen altijd uitleg als ze bij ons hun nieuwe puppy op komen halen.  Ik ben altijd bang dat ik de mensen iets vergeet te vertellen, ik zeg altijd tegen de mensen ik geef jullie zo meteen niet alleen de puppy mee, maar ook de verantwoording voor het kleine beestje, en daar word ik zelf meestal een beetje nerveus van, zolang ze nog bij ons zijn hebben we het zelf nog in de hand, maar als de mensen met de  puppy bij ons wegrijden hebben wij het niet meer in de hand,dus ik ben echt blij dat er nu een boek is waar echt heel veel dingen in staan en waardevolle tips, ik kan het boek echt iedereen aanraden.