Maltezer kennel
Get Adobe Flash player

Welkom op onze site ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Germie Antoni-Struijk en ik heb sinds 10 jaar Maltezers. Onze site is tot stand gekomen door onze lieve en prachtige  hondjes en ik wil dan ook  graag mijn kennel voorstellen. zodat jullie allen weten wat voor lieve en prachtige Maltezers  ik heb.

Maar als eerste wil ik mijn lieve man Raymond voorstellen waarmee ik in 2002 getrouwd ben. Hij is in die jaren dat hij mij leerde kennen ook  gevallen voor het prachtige Maltezer ras. Dankbaar ben ik voor zijn hulp om dit alles mogelijk te maken. Hij helpt me niet alleen met de dagelijkse verzorging maar ook met showen en de administratie van de kennel. Hij heeft ook de homesite gemaakt zoals ik hem graag wilde hebben.

Heel wat jaartjes geleden kocht ik mijn eerste hond, Wodan  een  Rottweiler, en dit was echt een schat van een hond. Hij heeft ruim 9 jaar bij me mogen blijven  (veel te kort natuurlijk!!!).  Ik wilde na zijn dood toch weer  een andere hond. Echter nu eentje die gemiddeld wat ouder zou mogen worden, die klein was en

 makkelijk mee te nemen (omdat ik toen een eigen kledingwinkel had). Na lang zoeken kwam ik bij de Maltezer uit. Nu nog een aanschaffen en dat bleek ook nog een hele klus te zijn. Uiteindelijk heb ik mijn 1e reu bij  de kennel van Countess  of Holland gekocht. Dit hondje genaamd Loris Azarro van Countess of Holland (wij noemen hem thuis Smousy) beviel me zo goed dat ik er graag ook een teefje bij wilde hebben om er later een nestje mee te nemen.

Zo gezegd zo gedaan en ik ben toen bij mijn vriendin Bea terecht gekomen van de kennel Dinky Diamonds. Dit teefje met de officiële naam White Crystal of the Dinky Diamonds noemen wij thuis Queeny. Op advies van mijn vriendin ben ik eerst met Queeny shows gaan lopen, wat ik absoluut niet zo zag zitten. Maar boven mijn eigen verwachtingen ging het toch heel goed. Tijdens haar eerste clubmatch in de jeugdklasse werd ze beste van het ras, 1e in de groep en 4e best of show. Hierdoor kreeg ik de smaak al wat te pakken en nam toen ook mijn reu Smousy mee. Eerst een clubmatch om te oefenen. Hij werd daar BOB (beste van het ras) en samen met Queeny 1e in de koppelklas en daarna nog 2e in de groep. We gingen die dag met 4 prachtige bekers naar huis. Op zijn eerste internationale show haalde Smousy het reserve kampioenschap, dus mijn trots kon niet meer stuk. Nadat het Queeny 2 jaar was geworden, wilde ik toch graag een nestje nemen, want dat was altijd al mijn wens geweest. Ik ben me  gaan verdiepen in de voortplanting (waar overigens heel veel bij komt kijken). Ik heb hierbij heel veel hulp gekregen van Bea, en zal haar hiervoor altijd dankbaar blijven. Na de bevalling van mijn eerste nestje kwam ik in de problemen. Ik kon geen afstand doen van de pups en heb ze dus allemaal gehouden. Het is héél leuk om zo’n nestje te zien opgroeien, daar kun je echt de hele dag van genieten, dus was de keuze zo gemaakt ze bleven. Ik ging van 2 ineens naar 6 honden en dacht dit wil ik vaker een nestje.  Ik heb toen een kennelnaam aangevraagd. Omdat ik erg veel van kristal hield en omdat de hondjes wit zijn en zo goed op hun achterpoten kunnen dansen ben ik op de naam ‘Crystal Snowdancers’ gekomen. De kennel was geboren!!

Natuurlijk kon ik van mijn volgende nestjes niet meer al de pups zelf houden. Maar het valt me nog steeds zwaar, als de pups naar hun nieuwe baasjes gaan. We gaan wel altijd zelf de stamboom brengen en dan zien we al onze hondjes en nieuwe baasjes weer terug. Als je dan ziet hoe blij de mensen zijn met hun hondjes en hoe goed de hondjes het hebben, dan doet het je goed en denk ik ook vaak ‘Germie, je doet het wel goed’.

Nieuwsgierig geworden naar onze hondjes?? oké LET’s MEET THE SNOWDANCERS………….